Fleurige & interieur webwinkel

Droogbloemen zijn dé woontrend!
Laat je verwennen met een prachtig op maat gemaakt droogboeket of een andere trendy musthave!

Ons assortiment bestaat uit droogboeketten, droogstukkenflower hoops, flower wallspampas, maar ook vazen, bloemenkronen, haarkammenkaarsen en leuke gadgets met droogbloemen zijn hier te koop. 

Toch liever verse bloemen? Rouwstukjes en kransen zijn er gedurende het hele jaar. In de kerstperiode zijn er ook kerstkransen en tafelguirlandes te verkrijgen. Met Pasen zijn er lente deurkransen.

Wil je echt voor altijd genot van je bloemen, ga dan voor zijdebloemen. Beschikbaar in alle mogelijke kleuren en soorten. Prijs op aanvraag. 

Daarnaast is er een nieuw gamma aan interieuritems zoals manden, shoppers, kussens en borduursets om je interieur mee op te fleuren.
Ook leuke hebbedingetjes voor jezelf of om iemand plezier mee te doen : armbandjes, kettingen, schrijfwaren, totebags, ...Bloemen op maat (huwelijk, communie, geboorte, ...)

Unieke bloemstukken, backdrops, flower clouds, veldboeketten, bruidsboeketten en boutonnières, bloemenkronen, kammen en decoratiestukken met verse bloemen, droogbloemen of zijdebloemen op maat van uw wensen? Dat kan! 
Stuur me een mailtje met specifieke vraag. 
​Of heeft u iets gezien dat u ook graag zou willen, stuur me de foto door. 
Heeft u genoeg vazen of schalen? Breng ze binnen en ik kan een stuk op maat maken in uw eigen vaas.
​Er wordt een prijs afgesproken en het stuk kan binnen een beperkte tijd opgehaald worden. ​
Meer inspiratie nodig? Neem een kijkje bij Bloemen op maat.