Van oud naar nieuw... enkele beelden

Gepubliceerd op 3 januari 2019 om 09:53

Wat vliegt de tijd! 2018 was voor ons gezin een jaar waarin we toch iets meer konden genieten van onze kinderen dan het jaar ervoor. De echt lastige periode met tweelingbaby's was 2016 en 2017. Voor al wie zegt "oh, wij wilden ook graag een tweeling" en "oh zo schoon en zo schattig", mooi niet! Ze zijn superlief en we zien ze heel erg graag, maar het is verdomd hard werken en we willen ook nog een leven naast de kinderen. Dus 2018 was eventjes net iets meer op adem komen. Ik startte Leven in huis op, mijn man nam de draad terug op van zijn bijberoep als grafisch vormgever en we kwamen terug buiten met ons gezin.
2019 mag nog meer van dat zijn!

De overgang werd bij ons thuis gevierd in beperkte kring.
Geen tijd voor uitvoerig kokkerellen want we zijn ook oppas van de 3 kids. Dus deden we beroep op Atelier Ducheyne. Niek en Lies zijn in Brugge en omstreken gekend voor verfijnde catering en traiteurdienst. Wij hebben er zeker van genoten. Op de foto's vind je de menukaart terug die mijn man heeft ontworpen.
Ik zorgde voor een passend decor en de kinderen en nichtje Nora brachten meer dan leven in ons huis.
Satine mocht met mij mee inkopen doen voor haar eigen feesttafel en dat rekende op succes bij de anderen. Vooral de verrassingen in het gouden zakje waren een leuke zoethouder.