INTERIEURADVIES

Heeft u een huis gekocht, gebouwd, bent u toe aan iets nieuws of wijzigt uw familiale situatie zodat er aanpassingen aan de woning noodzakelijk zijn? We helpen u mee bij het zoeken van de gepaste en gewenste stijl.  We geven advies omtrent kleur en maken een meubelopstelling conform de ruimtes en uw wensen. Verder geven we ook tips voor het kiezen van bepaalde materialen (vloeren, wanden, plafonds, enz). Vergeet zeker niet dat verlichting een essentieel onderdeel van interieur vormt. Het bepaalt de sfeer van de ruimtes.

We komen na afspraak bij u aan huis en er wordt mondeling naar de wensen geluisterd en in onderling overleg naar de ideale oplossing gezocht (1 uur aan huis per ruimte). Achteraf krijgt u een adviesrapport. 

U kan bijkomend een verlichtingsplan krijgen met 2D-plan.

Mocht de noodzaak er zijn, kan er verder beroep gedaan worden op onze Interieurarchitect voor een definitieve uitwerking. 

 

Product Prijs
Kleur- en stijladvies  met voorbeeldmateriaal € 300 / ruimte
Meubelopstelling in 2D-plan   € 300 / ruimte (uitgezonderd keuken)
Verlichtingsplan in 2D-plan € 200 / 3 uur

De prijzen zijn exclusief btw.

VASTGOEDSTYLING

Soms blijft een woning voor een lange tijd te koop of te huur staan. Hoe komt dat? Alles draait rond hoe je je huis aankleedt en "verkoopt". Het is de eerste indruk die bij blijft. Een tweede kans bestaat niet.

Speciaal voor de verkoop van uw woning willen wij u advies geven hoe u uw woning verkoopsklaar kunt maken zodat deze zo snel mogelijk en voor het beste bedrag verkocht kan worden.  Hierbij geven wij tips omtrent woningpresentatie. Iedere ruimte wordt professioneel bekeken naar inrichting, kleurgebruik en onderhoud. Een adviesrapport wordt u binnen de week bezorgd.

Indien gewenst, kan bijkomend uw woning re-styled worden aan de hand van kleine decoratieve elementen en kunnen er foto’s genomen worden “voor en na” om uw woning in een zo goed mogelijk daglicht te plaatsen.

Product Prijs
Tips woningpresentatie € 250 / 3 uur
Kleine decoratie (excl. materiaal)  € 50 / uur
Fotoshoot voor en na € 50 / uur

De prijzen zijn exclusief btw en exclusief onkostenvergoeding.
Regio Brugge (straal van 10km) is gratis.