Ready steady baby

Gepubliceerd op 26 februari 2019 om 09:53

Spannende tijden hier in de familie. Mijn jongste zus staat op bevallen van haar eerste baby. Na 3 meisjes bij ons, 1 meisje bij mijn andere zus, krijgt nu ook de jongste een dochter. Alleen maar vrouwelijk schoon hier.
Opa mag weer zijn teken- en schilderstalent bovenhalen om de babykamer onder handen te nemen. Het blijft voor mij een verrassing wat het wordt, maar het zette me wel aan het denken over hoe ik nu een babykamer zou schilderen en aankleden.
Hieronder enkele trendy babykamertjes.

#1 Rotan
Ga voor een rotan wiegje en leg er wit linnengoed in. Een vintage item staat geweldig in je nieuwe kamertje.
Geen ledikant in rotan? Misschien een schommelstoeltje of een hippe trolley als kamerdecoratie.

#2 Macramé
Een hangdecoratie of een mobiel in macramé maakt alles heel natuurlijk en puur. De bohemian style is echt in op dit moment.
Kies de kleur van je hemeltje passend bij de kamer. Je hoeft niet steeds voor wit te gaan. Een kleuraccent kan zeker ook.

#3 Lama of zwaan
Een cactus en lama mobiel handgemaakt uit Hongarije.
Een zwaan die gracieus vliegt over de kribbe.
Welke zou jij verkiezen?

#4 Houten wandrekjes of kapstok
Om je mooiste spulletjes aan op te hangen of op te decoreren voorzie je best een aantal naturel houten wandrekjes of een kapstok met meerdere hangers.

#5 Sprookjesdecor
Ga voor een subtiel kleurenpalet van off-white of ecru, aangevuld met zachtroze of mintgroen. Om het geheel pit te geven, bekleed je een hoek of een wand van de kamer met een sprookjestafereel. Het hemeltje in een kleur passend bij het behang maakt het geheel gewoon af.