BADKAMERTRENDS 2020

Gepubliceerd op 10 april 2020 om 00:01

Heb je ook verbouwplannen voor je badkamer? Lees dan zeker de volgende tips en je bent mee met de nieuwste badkamertrends van 2020.

#1 RONDE VORMEN
Grote, opvallende en vooral rond spiegels zijn een favoriet in de nieuwe badkamer.
Wij kozen zelf voor een gigantische zwarte spiegel en vonden die bij Sissy Boy. Niet alleen omdat dit optisch de ruimte (die eerder beperkt is) zou vergroten, maar ook om indruk te maken. Je kan er gewoon niet naast kijken en met hoe handig is dit niet als je met meerdere mensen aan de wastafel staat.
Er bestaan ook modellen met ingebouwde LED-verlichting. Daar hangt natuurlijk ook een prijskaartje aan vast, maar je hoeft ineens geen extra lichtarmatuur te kopen.

#2 ASYMMETRIE
Alles wat imperfect is, blijft on trend. Wij ontwierpen zelf ons badkamermeubel en kozen voor een asymmetrisch geheel. Enerzijds omdat we onze droogkast een plekje moesten geven en anderzijds om het speels te houden. De hangkast links, droogkast rechts en spiegel uit het centrum. Er is nergens iets van symmetrie te bespeuren. Het voordeel? Heel veel werkblad voor leuke badkameraccessoires. Love it!

#3 BLACK & WHITE
Dat zwart sanitair in is, hoef ik wellicht niet te zeggen. Maar wist je ook dat je niet alleen de kraan, maar ook krepine en designsifon in zwart kan krijgen? Omdat wij van contrasten houden, wilden we afwisselen met een witte lavabo. Zwart moest een leuk accent blijven.

#4 NATUREL
Natuurlijke materialen zoals hout, marmer, maar ook planten en keramiek zijn echte favorieten in de badkamer van vandaag.
Wij maakten ons eigen badkamermeubel uit een beuken plank. Hiervan verzaagden we ook handgrepen voor op de kleerkasten. Iets origineels en helemaal van ons.
De hangkast is in mat wit en kochten we bij Kvik aan Batibouwcondities.
Voor de wand kozen we voor wandpanelen van Maestro in marmerlook. Super handig om te placeren met tand en groef en geschikt voor vochtige ruimtes.
Alle accessoires zijn uit marmer, hout en keramiek.
In elke badkamer hoort ook wat groen en welk plantje is beter geschikt dan een Aloë Vera?

#5 HOME SPA
Mensen houden van ontspanning en een badkamer moet gewoon die rust gunnen na een vermoeiende werkdag.
Wil je je badkamer de uitstraling geven van een SPA? Rol je handdoekjes op en etaleer ze. Plaats enkele verzorgingsproducten op een schaaltje, zorg voor zintuiglijke verwennerij. Zacht badtapijt, heerlijk geurende kaarsen, mooie objecten, ...


Veel succes met jullie plannen!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.