TAFELSTYLING WORKSHOP

Gepubliceerd op 4 december 2019 om 19:11

Wie houdt nu niet van gezellig tafelen onder familie en vrienden? 
Of je nu uitgaat of bij jou thuis mensen uitnodigt, het decor en de tafelsetting zullen ongetwijfeld de sfeer beïnvloeden. 
Niet voor niks dus dat de Workshop Tafelstyling voor de feestdagen meer uit de kast haalt dan enkele servetten en kaarsen.

We hadden het over de etiquetteregels en hoe er creatief mee omgaan in onze hedendaagse wereld. We overliepen enkele tafelstijlen en trends in tafeldecoratie. Er werd ook aandacht gegeven aan low-budget DIY's en er werd genoten in stijl met een mini High-Tea. Als kers op de taart mocht de groep een glamourtafel uitwerken.
De workshop vond plaats in het bureel en de privé-woning van 'LAB-designburo, het interieur- en multimediaal labo waar Leven in Huis mee samenwerkt. De prachtig gerenoveerde herenwoning werd aangekleed met allerhande kerstdecoraties die overigens ook te koop waren.
Spijt dat je er niet bij was? Geen nood. Hieronder vind je de foto's terug van deze mooie middag. Laat je inspireren en wens je graag een specifiek decoratiestuk te bestellen, klik dan op de knop hieronder. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.