Alles in huis voor kerst

Gepubliceerd op 25 november 2020 om 21:20

 

Laat het maar snel kerst zijn!

 

Iedereen kijkt uit naar de sfeer en gezelligheid van samen te zijn met familie en vrienden, lekker eten, cadeautjes kiezen, uitpakken en mekaar verwennen.
Als creatieveling is deze periode het hoogtepunt van het jaar. Kerstdecoratie ophangen in huis, kerstboom versieren, nadenken over de tafelstyling en ik vind niks leuker dan kerst een persoonlijke touch te geven met mijn eigen creaties.

Met de webwinkel bedacht ik ook enkele originele decoraties die je huis helemaal onderdompelen in de sfeer van kerst en die helemaal hip zijn.

 

#1 KERSTBALLEN

 

Ben je op zoek naar een leuke attentie voor de feestdagen?
Deze kerstbal is gevuld met droogbloemen en kan makkelijk open om eventueel een centje of persoonlijke boodschap in te steken.
Ook een aanrader als verfijnde decoratie in een schaal of als hanger aan de kerstboom.
De bal wordt gevuld met gouden takjes en de kleur van de bloemen kies je zelf. Zo past het perfect in je interieur of tussen de andere ornamenten in je boom.

 

 

#2 Botanische wenskaart

 

Kerstkaart en droogbloemen erbij? Ja, dat kan.
Een unieke en originele wenskaart met een quote die langer meegaat dan kerst en een schattig boeketje.
De kaart wordt geleverd met omslag en kan perfect opgestuurd worden naar jouw familie en vrienden.
Ook leuk om te decoreren op een wandplank.

 

 

#3 KANDELAAR en DROOGBLOEMEN

Een gezellig etentje bij kaarslicht of vier kaarsen op een rij tijdens de advent, ... tal van mogelijkheden om deze tijdloze houders met kaars en droogbloemen in je interieur een plaatsje te geven. 
De donkergroene metalen kandelaar met een lange kaars heeft een miniboeketje erbij.
Het glazen vaasje is gevuld met droogbloemen en heeft een kaarsje erop.

#4 CADEAUBON

 

Wat zou het meest typische geschenk zijn dat je krijgt met kerst? Inderdaad, een cadeaubon voor parfum of kledij. Waarom eens niet een Leven in huis cadeaubon geven? Je bepaalt de waarde van de bon. Met een unieke code krijgt de gelukkige toegang tot de webwinkel en kan hij/zij naar hartelust shoppen.
Volledig Coronaproof en veilig.  Je hoeft de bon zelfs niet eens persoonlijk af te geven.  Succes verzekerd met deze (droog)bloemenbon!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.